Parola archívum
Nyomtatóbarát változat
A cikk linkjének elküldése e-mailben
Cím:
Megjelent Varga A. Tamás könyve
Szerző:
Sorozatcím:
Rovat:
Folyóirat:
Parola
Állomány:
Év:
2003
Szám:
3
Oldalszám:
26
A cikkben lévő
Nevek:
Markolt Endre, Varga A. Tamás,
Intézmények:
Közösségfejlesztők Egyesülete,
Települések:
Budapest, Kunbábony
Tárgyszavak:
Közösség konferencia, Varga A. Tamás könyve
Megjegyzés:
Annotáció:
A Közösségfejlesztők Egyesülete megjelentette
VARGA A. TAMÁS
könyvét
Tartalom

A közösségfejlesztés egyik hazai alapítója és szellemi vezetője 2002. július 5-én hunyt el Budapesten. A kötet anyagát a 2002. szeptember 5–6-án „Közösség” címmel Kunbábonyban, a Civil Kollégium képzési központjában rendezett emlékülésen elhangzottak, valamint az arra küldött hozzászólások, továbbá levelek, cikkek és tanulmányok adják.
Az emlékülésén Markolt Endre tagtársunk és kollégánk egy javaslattal állt elő. Úgy gondolta, hogy méltó és fontos lenne, ha Varga Tamás ezentúl minden évben összegyűjtené a közösségek ügyében munkálkodókat egy-egy közösség-konferenciára, amelyen számot adhatnának egymásnak az év során szerzett közösségi tapasztalataikról. A szervezőket ez a hagyományteremtő szándék vezette, amikor 2003. október 30–31-én – ugyancsak Kunbábonyban – megrendezték az immár második „Közösség” konferenciát. A könyv erre az eseményre készült el.
A kötet vászonkötésben, B6-os nagyságban, symphony creme 80 g-os papíron fekete betűkkel, 3 fotóval jelent meg, 288 oldalt tartalmaz.
Ára: 3000 Ft.
Egyesületünk sajnos nincs abban az anyagi helyzetben, hogy a nagyszámú felszólalónak, levelet és tanulmányt írónak tiszteletpéldányt küldhessen, ezért kérünk minden barátunkat és kollégánkat, hogy a könyv megvásárlásával járuljon hozzá a kiadás költségeihez!

Megrendelhető vagy személyesen megvásárolható: Közösségfejlesztők Egyesülete, 1011 Budapest, Corvin tér 8.
telefon/fax: 1 201-5728,
e-mail: kofe@kkapcsolat.hu
Tartalom
Parola archívum