Közösségfejlesztés

Események
Közösség Konferencia 2011.
Kezdete:
11/03/2011 10:30 AM
Vége:
11/04/2011 02:00 PM
Helyszín:
Kunszentmiklós - Kunbábony, , , Civil Kollégium Alapítvány Közösségi Ház
Jelentkezés:
10/25/2011,
Részvételi díj:
Rendező:
Közösslgfejlesztők Egyesülete
Állomány:
Közösség Konferencia
Program:
ÜGYes civilek

Évenként megrendezett Közösség Konferenciánkra hívjuk az érdeklődőket november 3-4-ére Kunbábonyba, a Civil Kollégium bentlakásos továbbképző házába.
Eseményünket a közülünk már eltávozott Alapítók emlékének is szánjuk.

A címben szereplő kifejezést nem csak a „találékony”, „sikeres” értelmében használjuk, hanem a feladatokkal, üggyel rendelkezőkre is értjük.

Üggyel bíró szervezeteket kerestünk és arra kértük őket, hogy mutassák be nekünk alaposabban munkájukat, azt hogy szervezeti fejlődésük során milyen innovációk történtek, amelyekre a jövőjüket is lehetséges építeni. Milyen szakmai fejlesztések, beinvesztálások, ötletek bontakoztak ki az elmúlt időszakban? Hogyan tudnak szerveződni, a szervezeteiket életben tartani-fejleszteni, erőforrásokat is mozgatni - a mai nem könnyű időkben?

A nyilvános rendezvény a közösségfejlesztők Országos Fejlesztői Műhelyének eseménye. Szervezői a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Civil Kollégium Alapítvány, a Magyar Művelődési Intézet, a Közösségi Kapcsolat Alapítvány és a SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért Egyesület.

További információk Mészáros Zsuzsánál (mezsu.kunbabony@gmail.com)
és Péterfi Ferencnél (peterfi@kkapcsolat.hu), illetve a 201-5728-as telefonon kaphatók.
Visszajelentkezés a mellékelt jelentkezési lapon: a mezsu.kunbabony@gmail.com e-mailcímen

Konferenciánk november 3-án, csütörtökön 10,30-kor kezdődik, és 4-én ebéddel zárul.
A tervezett programban megismerhetjük az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület (Debrecen), a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete, a Dialóg a Közösségekért Egyesület (Miskolc), a proHáló nonprofit szolgáltató hálózat, az Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesület (Komárom), a Felső-Kiskunsági Közösségi Munkások Egyesülete, a Bácsflóra Szociális Szövetkezet (Bácsalmás) és a Zalai Falvakért Egyesület munkáját.
3-án este beszámolót tartunk az október 15-én a világ közel 650 városában – így Budapesten is megtartott „Világforradalom a valódi demokráciáért Most!” akcióról.
Programunkat az OSI Magyar Szükségalap támogatja
ÜGYES civilek-felhívás.docKöz konfJellap.doc
Események
Közösségfejlesztés