Bevételnövelő tréning az interneten
Forgalom-, és nyereségnövelő marketing ismeretek célratörő kisvállalkozásoknak és értékesítésben érdekelt szervezeteknek. Olcsón és egyszerűen kivitelezhető, azonnal bevethető, bizonyítottan működő, nyereségnövelő módszerek.

Én-márka építés online képzés vállalkozóknak és a vállalkozás iránt érdeklődőknek
Praktikus és jövedelmező üzleti, eladási és marketing program.
Nem csak kitalálod a tanfolyam alatt, mit kell tenned… megtanulod azt is: 'hogyan' kell tenned, hogy előrébb juss. Mi több, … ennek a nagy részét már meg is teszed a tanfolyam alatt.


Projekt-tervezés és pályázatírás
Az Ön aktuális projekt-ötletét fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a projekt kidolgozásának folyamatán.

Forrásteremtés
Az Ön aktuális ötletét fejlesztve lépésről lépésre saját ritmusában haladhat végig a forrás szerzés folyamatán.

Szervezetfejlesztés
Képes lesz a többiekkel együtt megfogalmazni egy olyan szervezeti jövőt, amely mellett kölcsönösen elköteleződnek.

Közösségi tervezés
Aki ezt a munkamódot választja, a megalapozott terv kidolgozásával párhuzamosan, annak megvalósító csapatának építésén is dolgozik. A közösségi tervezés közös gondolkodást és cselekvő mozgalmat indít.

Weboldal-készítés
Egyszerű eszközökkel elkészíti honalapját egy ingyenes tárhelyet is tartalmazó szolgáltatás a www.wordpress.com segítségével.

Részvétel a távolból
A program célja, hogy egy-egy eseményt elérhetővé lehessen tenni az interneten azok számára is, akik valamilyen oknál fogva nem lehetnek jelen.